Καλωσορίσατε στις Adamas Luxury Stone Villas στη Ζάκυνθο

Καλωσορίσατε στις βίλες μας

Οι πολυτελείς νεόκτιστες πέτρινες βίλες ADAMAS σαν «φυτεμένες» λες στον ελαιώνα που τις περιβάλει αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του απέραντου ασημοπράσινου που σκεπάζει το νότιο τμήμα του νησιού. Χτισμένες με την υπόλευκη ντόπια πέτρα, εξισορροπούν πολυτέλεια και λειτουργικότητα - στοιχεία που τους προσδίδουν τη μοναδικότητά τους. Οικιστικά γλυπτά απόλυτα εναρμονισμένα με το περιβάλλον που δεσμεύουν τη ματιά.

Τα 170 τμ (Βίλες Ι & ΙΙΙ) και 180τμ (Βίλα ΙΙ) κάθε βίλας παρέχουν άνεση, ευρυχωρία και στυλ σε κάθε χώρο: 3 κρεβατοκάμαρες, 3 λουτρά, ξεχωριστή κουζίνα - τραπεζαρία, και καθιστικό. Απο τις 2 υπέροχες βεράντες απολαμβάνεται την θέα πάνω απο τον ελαιώνα, την πισίνα και το βουνό απέναντι καθώς και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Χτισμένες στο χωριό Παντοκράτορας στις παρυφές του λόφου Σαρακίνα με το ομώνυμο ερειπωμένο αρχοντικό στην κορυφή του μοιράζουν την απόσταση μεταξύ βουνού και θάλασσας. Στα πλεονεκτήματά τους είναι ότι ενώ παρέχουν ειδυλλιακή ησυχία σε απόσταση από 1 έως 30 λεπτά μπορεί κανείς να φτάσεις σε όλα σχεδόν τα αξιοθέατα και παραλίες, αλλά και όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες που παρέχει ο τόπος.

Στον μικρό αυτό παράδεισο των 1400 τετραγωνικών η καθεμιά που περικλείονται από λιθόκτιστη μάντρα με ξύλινο φράχτη μεταξύ των οικοπέδων και που παρέχουν πλήρη ιδιωτικότητα και ασφάλεια με χαρά θα σας καλωσορίσουμε με τη βεβαιότητα ότι η ομορφιά τους και οι εξελιγμένες παροχές τους τις κάνουν το ιδανικότερο καταφύγιο για την απόδρασή σας από την καθημερινότητα.